the.sussie

Tur i livet

Kategori: INTRESSANT

 
Jag är verkligen en turis. Det betyder att jag alltid har tur. Tror stenhårt på att turen finns hos alla och att man kan få och uppleva det man vill i livet. Jag lever och strävar efter detta.
Alla har tur i något...eller kanske i allt. Jag har verkligen haft tur med allt i livet. Även sådant man inte kunde tro skulle hända, det hände. Alltid något underbart och positivt i mitt liv.
 
Eftersom jag har sådan tur, kanske jag ska testa att spela någon slags lotto. Spelar ni på något som till exempel lotto? Och har ni vunnit mycket pengar? Jag har en gammal arbetskamrat i Halmstad som alltid vann på olika lotto.
Jag blir helt varm i kroppen varje gång jag får veta att dom vunnit. Och det är inte dåliga summor dom vinner.
Dom har verkligen tur min föredetta arbetskamrat och hans fru.
 
Jag har kikat efter olika möjligheter att spela lotto på. Det finns något väldigt känt som heter "EuroMillions Lotteri". Alla har hört talas om EuroMillions Lotteri. Jag är väldigt nyfiken på hur det fungerar. 
Vinsterna är verkligen riktigt stora! Det kostar aldrig att chansa i livet, tycker jag.
 
Det bästa med EuroMillions Lotteri är att vinsterna är så höga, vinstchanserna stora och att det går att rätta sin lotto enkelt på nätet. Det är bara att skriva in sin rad hos svenska lottorättare och rätta, så går det på ett fingerknäpp. Och spelar man detta på internet så kommer vinsten direkt på ditt konto! 
 
Smidigare än så kan det verkligen inte bli! Vad tror ni, kommer jag att vinna? Hoppas!
Jag önskar er en trevlig Valborg och trevlig helg. Ha riktigt roligt med era nära, kära och underbara vänner!
 
 
Foto neemees.com