the.sussie

LG Optimus 3D

Kategori: TEKNIK & MULTIMEDIA

Foto:neemee
Älsklingens mobil...
Foto:neemee
LG Optimus 3D är just nu min pärla. Älsklingen har en likadan och vi synkar...som i verkliga livet.
En kamera fram, två kameror baktill tillsammans med en blixt. 3D bilder, filmer och spel är denna modellen känd för.
Jag var aningen skeptisk till 3D tekniken utan glasögon. Men jag blev förvånad över att det fungerar så bra som det gör. En fantastisk mobil som alla borde köp. Spelen gör sig bra med 3D, om det är ett 3D-spel såklart. Många spel går att svänga genom att luta på mobilen. Den är dubbelkärnig får jag poängtera.
Många tror inte på den där 3D-effekten, synd. Det fungerar toppen får jag säga. Det blir bra vanliga bilder och videos. Även i 3D blir det bra. Nackdelen är om man filmar eller tar kort i 3D från början och slår av effekten, blir det en tvådelad bild/film. Men tar man vanliga bilder och filmer går det bättre. Men djupet förloras en aning.
Det går att köra HDMI och har man en 3D Tv så är det toppen.
Själva glaset är specialbehandlad för att 3D effekten skall träda fram. Vanligtvis störs en mobilskärm av direkt bändande ljus och man kan inget på skärmen se. Men på LG Optimus 3D får jag promota att den bryter av ljuset. Det går med andra ord att se skärmen obehindrat även om ljuset står på. En bra sak som många har missat att promota.
Själva designen är väl som de flesta android mobiler. Den har bra ljud, bra uthållighet i batteriet och det är för övrigt en snygg och snabb telefon. Tack vare att den är dubbelkärnig är det en väl investerad telefon.
För runt 5000kr får jag säga att den är värd varenda krona.